Доступність посилання

ТОП новини

У «Загальновоїнській спілці» заперечують залучення дітей-сиріт до акцій проти Тимошенко


Громадська організація «Загальновоїнська спілка України» заявляє, що не залучає до свого пікету проти корупції дітей-сиріт та називає такі заяви прибічників екс-прем’єра Юлії Тимошенко примітивним піаром.

«Це (інформація про залучення дітей-сиріт до проведення акції – ред.) абсолютна неправда, це абсолютна маячня, на цьому майданчику перебувають лише представники «Загальновійськового союзу» та наші однодумці», – заявив в інтерв’ю агентству «Інтерфакс-Україну» голова координаційної ради «Загальновійськова спілка України» Юрій Лагно.

Він наголосив, що заяви опонентів про те, що його громадська організація залучає вихованців інтернатів, «звучить досить образливо». «Тому що у нас багато студентської молоді, у нас навіть школярів тут немає. Переважно це студентська молодь, це молоді фахівці», – додав Лагно.

Раніше прес-служба партії «Народна самооборона» поширила інформацію про те, що «Загальновоїнська спілка України» до своєї акції проти Юлії Тимошенко на Хрещатику залучає дітей-сиріт із київських інтернатів.

Біля Печерського райсуду Києва на Хрещатику з 5 серпня, коли була арештована Юлія Тимошенко, відбувається акція на її підтримку. А поруч із наметовим містечком прибічників Тимошенко розмістилися їхні опоненти, організовані «Загальновоїнською спілкою України». Акції відбуваються мирно, на Хрещатику весь час чергують правоохоронці.
XS
SM
MD
LG