Доступність посилання

ТОП новини

Ющенка повторно запросять на судове засідання у справі Тимошенко


Суддя Печерського районного суду Родіон Кірєєв вирішив повторно запросити третього Президента Віктор Ющенка для надання свідчень у справі за обвинуваченням колишнього прем’єра Юлії Тимошенко у перевищення службових повноважень при підписанні газових контрактів з РФ у 2009 році.

Перед оприлюднення цього рішення суду представники прокуратури зазначили, що надані у заяві представників Ющенка обґрунтування його неможливості бути присутнім у суді у зв’язку з тим, що він перебуває у відпустці, не є поважною причиною. Тому прокуратура закликала суд повторно запросити Віктора Ющенка для надання показів.

Після заслуховування думки учасників судового процесу суддя Родіон Кірєєв ухвалив рішення повторно запросити Віктора Ющенка для надання показів.

Сьогодні під час судового засідання суддя Кірєєв зачитав заяву представників Віктора Ющенка, що надійшла до канцелярії Печерського райсуду Києва. У ній третій Президент зазначив, що підтримує у повному обсязі свідчення, надані ним під час досудового слідства і просить оголосити їх під час судового засідання. Заява датована 10 серпня цього року.
XS
SM
MD
LG