Доступність посилання

ТОП новини

Обама представить новий план економічного розвитку США


Представники Білого дому повідомляють, що на початку вересня президент США Барак Обама представить новий план створення робочих місць і скорочення бюджетного дефіциту. Це відбудеться після того, як він і члени Конгресу повернуться з літніх відпусток.

Повідомляється, що Обама, ймовірно, закличе до скорочення податкових ставок, інвестиціям в інфраструктуру і надання допомоги людям, довгий час є безробітними.

Барак Обама натякав про наявність у нього нових економічних ідей, виступаючи в ході своєї триденної автобусної робочої поїздки по штатах Середнього Заходу. У середу він завершує турне в своєму рідному штаті Іллінойс. Ключовою темою його попередніх виступів в Міннесоті та Айові було створення робочих місць.

Республіканці виступили з критикою поїздки Обами. Деякі з них назвали її кампанією, сплаченої платниками податків. Представники Білого дому заявляють, що Обама також закличе до скорочення бюджетного дефіциту.

Результати опитування громадської думки, опубліковані службою Gallup на цьому тижні, свідчать про падіння рейтингу популярності президента Обами до рівня в 39 відсотків - це найгірший показник з моменту його входження на посаду.
XS
SM
MD
LG