Доступність посилання

ТОП новини

Янукович і Азаров привітали українців зі святом


День Незалежності у Києві

x
Президент України Віктор Янукович привітав громадян з 20-ю річницею незалежності України. Про це йдеться у зверненні, текст якого оприлюднено на офіційному сайті глави держави.

«Впродовж віків найкращі доньки та сини України мріяли про незалежну країну, в основі якої є свобода, гуманізм та демократія. І їхні мрії збулися. Ми здобули незалежність і стали свідками великої події – появи України на мапі світу», – зауважив Янукович.

Прем’єр-міністр Микола Азаров упевнений, що міцним фундаментом поступу України є відкрите демократичне суспільство. Про це йдеться у привітанні, текст якого оприлюднений на урядовому порталі.

«20 років тому наш народ зробив визначальний поворот у своїй історії, став господарем своєї землі, творцем незалежної держави і зайняв своє природне, віками омріяне місце у світовій спільноті суверенних держав. Народ України взяв на себе всю повноту відповідальності за своє майбутнє. І хоча не відразу літопис нашої незалежності почав наповнюватися свідченнями перемог, ми здобули можливість власноруч будувати свою долю і повірили у власні сили», – наголосив Азаров.
XS
SM
MD
LG