Доступність посилання

ТОП новини

Яценюк: Президент досі не запропонував публічної зустрічі з опозицією


Президент України Віктор Янукович за півтора року перебування на посаді жодного разу не запропонував провести з опозицією публічну зустріч. Про це в ефірі Радіо Свобода заявив народний депутат від НУНС Арсеній Яценюк.

«Ведеться монолог. Вони, як правило, виступають з усіх провладних і державних каналів і думають, що ми будемо сидіти і мовчки це слухати. Влада взагалі не готова до будь-якого діалогу», – наголосив Яценюк.

«Ми пробували робити з ними публічний діалог у стінах Верховної Ради щодо пенсійної реформи. Я спробував провести серйозний і професійний діалог з приводу змін до законодавства про охорону здоров’я, коли вони запроваджували так званий медичний експеримент. Ми вимагали діалогу при внесення змін до Конституції через рішення Конституційного Суду. Жодного разу за півтора року Президент України навіть не запропонував публічної зустрічі з опозицією», – додав він.

За словами Арсенія Яценюка, з ним як представником опозиції Адміністрація Президента не проводила зустрічей. «Якби вони хотіли говорити, я думаю, нам було б що сказати, тому що у нас є серйозний перелік вимог до чинної влади. Зі мною зустрічей не було, а ті зустрічі, які мали місце, про них були публікації у «Дзеркалі тижня», по-моєму, минулого року. Тому всі ці розмови про бажання дискутувати з опозицією є ні що інше, як брехня». – заявив він в ефірі Радіо Свобода.
XS
SM
MD
LG