Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко вимагає від суду перерви у судових засіданнях


Колишній Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко та її захист вимагають від суду перерви у судових засіданнях з розгляду її справи для забезпечення більш якісної підготовки до них. Про це Тимошенко та її адвокат Олександр Плахотнюк заявили сьогодні на початку засідання у Печерському райсуді Києва.

«Я хочу заявити клопотання про те, щоб ви перейшли на проведення засідань хоча б через день або надали хоча б два дні, щоб я могла спілкуватися зі своїми адвокатами в СІЗО», – сказала Юлія Тимошенко.

Олександр Плахотнюк звернув увагу суду на те, що судові засідання проходять у щоденному режимі з 9.00 до 19.00. «Враховуючи режим роботи в СІЗО, ми не маємо можливості спілкуватися зі своєю підзахисною поза судовим процесом. Ми просимо дозволити нам спілкуватися з нею вночі і у вихідні або встановити режим, який дозволить нам спілкуватися з підзахисною», – зазначив захисник колишнього прем’єра.

Суддя Родіон Кірєєв відмовився розглядати це клопотання, зазначивши, що Юлія Тимошенко та її захист таким чином намагаються затягнути розгляд справи. «Суд вкотре попереджає вас про неприпустимість затягування судового процесу», – заявив суддя.
XS
SM
MD
LG