Доступність посилання

ТОП новини

Захист і обвинувачення Тимошенко розбираються зі «зниклими» матеріалами


Адвокат колишнього Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко на процесі в «газовій справі» проти неї Юрій Сухов знову заявив у понеділок, що в матеріалах справи бракує 13 томів, які зібрала Служба безпеки України і супровідний лист до яких у матеріалах є. За його словами, захист вимагатиме розгляду вмісту цих томів у суді.

Раніше в понеділок державний обвинувач у цій справі Лілія Фролова заперечувала попередню заяву захисту Юлії Тимошенко, що зі справи зникли 213 сторінок. За її словами, ці сторінки після того, як їх передавали на експертизу, перерозподілили по різних томах.

При цьому прокурор, посилаючись на слова судді Родіона Кірєєва, повідомила журналістам, що всього томів у справі 21. Раніше повідомляли про 20 томів цієї справи.

Перед цим інший адвокат колишнього прем’єра Олександр Плахотнюк заявляв про зникнення зі справи 213 сторінок, яких бракує в одному з томів і які заявлені в ньому як додатки. А сама Юлія Тимошенко заявила, що це вже другий випадок, коли у справі посилаються на додатки, а їх немає, і згадала про посилання на додатки, за її словами, з 15 томів, які передані СБУ і яких нема в матеріалах справи.
XS
SM
MD
LG