Доступність посилання

ТОП новини

Діденку дали три роки. Умовно...


Ігор Діденко в суді, Київ, 27 серпня 2010 року
Ігор Діденко в суді, Київ, 27 серпня 2010 року
Печерський районний суд Києва визнав винним у скоєнні службового злочину колишнього першого заступника голови Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» Ігоря Діденка і обрав йому покарання у вигляді трьох років позбавлення волі з відстрочкою виконання вироку на три роки.

Таке рішення сьогодні оголосила головуюча у судовому процесі суддя Оксана Царевич.

Також суд позбавив Діденка права протягом одного року обіймати посади, пов’язані з організаційно-розпорядчими та господарсько-адміністративними функціями підприємств усіх форм власності.

Суд вирішив змінити міру запобіжного заходу на підписку про невиїзд, звільнивши Ігоря Діденка з-під арешту в залі судового засідання.

Ігор Діденко разом з колишнім головою Державної митної служби Анатолієм Макаренком та колишнім начальником відділу Київської регіональної митниці Тарасом Шепітьком притягувався до кримінальної відповідальності у справі щодо законності розмитнення у 2009 році 11 мільярдів кубометрів газу.

31 серпня на судовому засіданні Ігор Діденко заявив, що шкодує про підписання газових угод, а також про те, що якби знав, що директиви Кабінету міністрів були прийняті одноосібно тодішнім Прем’єр-міністром Юлією Тимошенко, то ніколи б їх не виконував.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG