Доступність посилання

ТОП новини

Гриценко: Верховна Рада не заборонить носити камуфляжний одяг


Аанатолій Гриценко в ефірі Радіо Свобода
Рибалки, мисливці, охоронці та інші шанувальники камуфляжного одягу матимуть право його носити. Про це в інтерв’ю Радіо Свобода заявив голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони, колишній міністр оборони України Анатолій Гриценко.

Так депутат від НУНС прокоментував ухвалення в першому читанні проекту закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо носіння форменого одягу, використання знаків розрізнення та символіки».

«Документ на друге читання піде тільки тоді, коли під ним стоятиме підпис голови комітету – Анатолія Гриценка. Мого підпису там не з’явиться, якщо там буде хоча б маленька можливість використати це з розширювальним тлумаченням», – сказав Анатолій Гриценко.

За його словами, обмеження стосуватимуться лише тих, хто незаконно використовує знаки розрізнення та символіку.

«Люди, які люблять камуфляж, – ходитимуть у камуфляжі. Хто любить військову форму, – будь ласка, немає жодних питань. Але – без зірок, без погонів, без лампасів, без кокард», – зауважив в інтерв’ю Радіо Свобода голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони Анатолій Гриценко.
XS
SM
MD
LG