Доступність посилання

ТОП новини

Клюєв хоче збільшити випуск продукції машинобудування


Перший віце-прем’єр, міністр економічного розвитку та торгівлі Андрій Клюєв заявив, що в перспективі продукція машинобудування має становити 30% від загальної кількості промислової продукції, що випускається в Україні. Про це повідомляє прес-служба Кабміну, посилаючись на його коментар до ухваленої урядом Державної програми розвитку внутрішнього виробництва.

«Наше завдання – якнайскоріше надати нового імпульсу розвитку машинобудування й вийти в перспективі на 30%-ий показник від загального випуску промислової продукції», – сказав Клюєв.

Перший віце-прем’єр також висловив переконання, що високотехнологічне машинобудування є одним із ключових напрямків розвитку української промисловості, і в окремих сегментах світового машинобудування Україна «може успішно конкурувати з іноземними виробниками, як за ціною, так і за якістю продукції».

Раніше Кабінет Міністрів України затвердив Державну програму розвитку внутрішнього виробництва. Перший етап реалізації програми розраховано на період 2012-2015 роки.
XS
SM
MD
LG