Доступність посилання

ТОП новини

Партія «Удар» веде переговори про об’єднання на вибори 2012 року – Кличко


Партія «Удар» обговорює можливість об’єднання з іншими близькими їй політичними силами для участі в парламентських виборах 2012 року, заявив агентству «Інтерфакс-Україна» лідер партії, відомий боксер Віталій Кличко в кулуарах восьмої Ялтинської щорічної зустрічі в суботу.

«Ми наразі розмовляємо, перебуваємо в стадії переговорів. Однозначно, у нас є політичні сили, вектор руху з якими збігається. У нас збігаються погляди, і ми перебуваємо в контакті», – зазначив він.

«Якщо навіть перед парламентськими виборами ми не об’єднаємося, то я твердо впевнений, що у нас спільна позиція і ті ідеали, навколо яких ми зможемо об’єднатися вже в парламенті», – додав Кличко.

За його словами, експерти оцінюють рівень підтримки партії «Удар» від 4 до 6,7 відсотка. «Навіть якщо песимістично підходити і взяти середньоарифметичне, то у нас на сьогодні є від 4 до 5 відсотків і, об’єктивно кажучи, ми є четвертою партією в Україні», – сказав лідер партії.

Виступаючи на форумі він зазначив, що поразка демократичного руху на останніх виборах пов’язана з тим, що окремі амбіції політиків стали відігравати більше, ніж пріоритети країни.

«Команди не було, був клуб за інтересами. Це призвело до загального ураження, це був крок назад. Необхідно об’єднувати зусилля, без цього рухатися не зможемо», – заявив Віталій Кличко.

«Об’єднуватися потрібно не навколо персоналій, а навколо ідей», – додав лідер партії «Удар».

Віталій Кличко зазначив, що понад 50 відсотків населення України не підтримують дії нинішньої влади, але майже стільки ж розчаровані діями опозиції.
XS
SM
MD
LG