Доступність посилання

ТОП новини

Гриценко: опозиційному кандидату на виборах-2015 варто знати іноземну мову


Критеріями вибору єдиного кандидата від опозиції на виборах президента 2015 року будуть професіоналізм, мораль і відповідальність, зазначає лідер партії «Громадянська позиція», народний депутат Анатолій Гриценко.

«Хотілося б, щоб він міг говорити ще однією іноземною мовою, щоб спілкуватися з іноземними партнерами», – сказав він на восьмій Ялтинській щорічній зустрічі «Україна і світ: спільні виклики, спільне майбутнє» в суботу.

Анатолій Гриценко прогнозує, що до виборів 2015 року опозиція зможе об’єднатися. «Хто буде лідером – будемо вирішувати, коли настане момент – 2015 рік», – зауважив політик.

За його словами, найсильнішими факторами об’єднання сьогодні є прем’єр Росії Володимир Путін, який «як бульдозер наїхав на країну», і президент України Віктор Янукович, який «як бульдозер наїжджає на опозицію».

Лідер найбільшої, за підсумками останніх виборів, опозиційної партії БЮТ Юлія Тимошенко не володіє іноземними мовами (окрім російської), на відміну від Анатолія Гриценка чи лідера «Фронту змін» Арсенія Яценюка.
XS
SM
MD
LG