Доступність посилання

ТОП новини

Дмитро Табачник: «Жодного інциденту зі студенткою не було»


Міністр освіти, науки, молоді та спорту Дмитро Табачник
Міністр освіти та науки, молоді та спорту не вважає інцидент зі студенткою, яка вдарила його букетом квітів, серйозним.

Коментуючи події під відкриття Європейського освітнього форуму у Києві, Дмитро Табачник заявив: «Жодного інциденту у нас не сталося! Спершу дівчина чарівно посміхалась і казала, як вона прагне подарувати квіти. Потім вона почала тицяти від пересердя цими квітами».

«Я ставлюсь до цього абсолютно спокійно, нормально. – Сказав очільник Міносвіти. – До альтернативних форумів я ставлюсь позитивно, але бажано було, щоб студенти ще вміли читати і зрозуміли, що нинішній форум присвячений середній школі. А вони на своєму форумі розказують про своє бачення вищої освіти. Це, безумовно, цікаво, але так само дотично до сьогоднішнього заходу, як пташиний переліт до свята Богородиці».

22 вересня під час проведення альтернативного освітнього форуму у Києві студентка Національного університету «Києво-Могилянська академія» 17-річна Дар’я Степаненко вдарила букетом квітів міністра освіти і науки, молоді й спорту Дмитра Табачника. Свої дії дівчина пояснила протестом проти діяльності Дмитра Табачника на посаді міністра.
XS
SM
MD
LG