Доступність посилання

ТОП новини

До понеділка Роман Ландік перебуватиме в харківському СІЗО


Депутат Луганської міськради Роман Ландік, який у липні жорстоко побив дівчину, ще кілька днів перебуватиме в харківському СІЗО. Сюди його екстрадували з Росії, де молодого політика затримали при спробі перетнути кордон.

Прес-секретар управління Державної пенітенціарної служби в Харківській області Юрій Чумак повідомив Радіо Свобода: «Як правило, оформлення усіх документів займає день-два. Потім найближчим етапом його буде відправлено до Луганського СІЗО. Це може статися на вихідних, може статися у понеділок».

В СІЗО Ландік перебуває на загальних умовах у чотиримісній камері разом зі ще трьома ув’язненими. За словами Юрія Чумака, у слідчому ізоляторі на Холодній Горі «немає пільгових камер доля віп-депутатів чи інших осіб, які вчинили специфічні злочини».

Проти Романа Ландіка порушена кримінальна справа за статтею «хуліганство» , її порушили за фактом побиття 20-річної Марії Коршунової в ресторані в ніч з 4 на 5 липня. Після інциденту депутата від Партії регіонів у Луганській міськраді виключили з фракції.

Влітку Ландіка оголосили у міжнародний розшук і згодом затримали у російському Краснодарі разом із дружиною. Подружжя заявило, що не тікало від правосуддя, а їхало на відпочинок.
XS
SM
MD
LG