Доступність посилання

ТОП новини

Суд поновлює розгляд справ Тимошенко й Луценка


Печерський районний суд Києва продовжить розгляд кримінальних справ, порушених проти колишнього прем’єра Юлії Тимошенко та колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

У процесі Юлії Тимошенко тривають судові дебати. На засіданні напередодні на них виступили адвокати Тимошенко Юрій Сухов та Олександр Плахотнюк.

Сьогодні очікується виступ іще одного адвоката – Миколи Сірого, а також чоловіка колишнього прем’єра Олександра Тимошенко та їхньої доньки Євгенії Карр, які є захисниками у судовому процесі. Після цього, за процедурою, виступить сама підсудна.

На попередньому засіданні у справі Юрія Луценка суд допитав іще одного свідка: співробітник МВС Микола Сорока на засіданні заявив, що відмовляється від частини своїх попередніх свідчень, які записані в протоколах прокуратури.

Адвокати колишнього міністра внутрішніх справ продовжують наполягати на погіршенні стану здоров’я їхнього підзахисного. Водночас напередодні Державна пенітенціарна служба поінформувала, що Луценко відмовився від обстеження фахівцями Мінохорони здоров’я.
XS
SM
MD
LG