Доступність посилання

ТОП новини

«Нафтогаз» укладає співпрацю з енергетичними компаніями світу


Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» підписала сьогодні угоду про співпрацю з французькою Total E&P Activités Petrolières, розвідувально-видобувним підрозділом багатонаціональної енергетичної компанії Total із Франції, про співпрацю, дослідження і можливу подачу заявки на отримання права на використання надр для здійснення розвідки й видобування вуглеводнів на дні Чорного моря.

Як повідомила пресова служба «Нафтогазу», документ підписали в перебігу міжнародної конференції «Україна – Європейський Союз: на шляху до єдиного енергетичного ринку».

На цій же конференції «Нафтогаз» також підписав меморандум про виконання угоди про дослідження і співпрацю з Eni Ukraine Holdings, підрозділом багатонаціональної енергетичної компанії Eni з Італії.

Раніше сьогодні в «Нафтогазі» повідомляли про підписання попередньої угоди в сфері розвідки та освоєння нетрадиційних вуглеводнів в Україні з багатонаціональною енергетичною компанією ExxonMobil зі США, а також угоди щодо супроводу, моніторингу, сервісного обслуговування, спорудження та експлуатації свердловин на нафту і газ із Halliburton Ukraine, підрозділом багатонаціональної компанії обслуговування нафтогазової промисловості Halliburton.

Крім того, вчора «Нафтогаз» спільно з українським «Чорноморнафтогазом» і міжнародною нафтогазовою компанією RWE Dea, підрозділом німецької енергетичної компанії RWE, підписав у німецькому Гамбургу меморандум, який передбачає подальшу співпрацю щодо вивчення територій спільного інтересу на шельфі Чорного моря та збільшення видобутку вуглеводнів в Україні.
XS
SM
MD
LG