Доступність посилання

ТОП новини

Судове засідання у справі Іващенка перенесено у зв’язку з його хворобою


Валерія Іващенка, колишнього виконувача обов’язки міністра оборони, привезли сьогодні на засідання Печерського райсуду Києва, незважаючи на різке загострення запалення хребта.

На початку судового засідання, звертаючись до суду, Іващенко зазначив, що біль у хребті загострився три дні тому до такого стану, що він не може ані стояти, ані сидіти. І хоча відповідний висновок лікарів щодо такого стану є, конвой все ж вирішив привезти його на судове засідання, сказав підсудний.

«Я звертався до лікарів вчора, позавчора, лікар в СІЗО оглянув мене. Я вже три дні в лежачому стані перебуваю. Це я кажу не для того, щоб пожалітися, а реально боляче – такі речі симулювати неможливо, хто стикався з цим – знає», – наголосив Іващенко.

Також Валерій Іващенко попросив суд перенести засідання і негайно відвезти його до слідчого ізолятора. Представники прокуратури зауважили, що не заперечують проти перенесення судового засідання. Таким чином, заслухавши думки сторін, суд ухвалив рішення відкласти продовження розгляду справи на 27 жовтня.
XS
SM
MD
LG