Доступність посилання

ТОП новини

Депутатів і більшість журналістів не пускають у залу Печерського суду


Народні депутати – члени фракції БЮТ-«Батьківщина» та інших опозиційних партій так і не змогли потрапити у залу Печерського суду Києва, де оголошують вирок у справі Юлії Тимошенко. Спецпідрозділ «Беркут», який щільно оточив приміщення суду не пропустив їх навіть на подвір’я суду.

Прорватися вдалося лише голові фракції БЮТ Івану Кириленку. Він повідомив журналісту Радіо Свобода, що наразі керівники опозиційних фракцій намагаються зустрітися з спікером Литвином та міністром МВС Анатолієм Могильовим, щоб добитися таки можливості потрапити до судової зали.

Більшість журналістів теж не пропустили на засідання. Вони. Як і журналіст Радiо Cвобода, перебувають на подвір’ї Печерського суду.

30 вересня головуючий у справі Тимошенко суддя Родіон Кірєєв постановив при допустити до зали судових засідань окрім учасників процесу лише представників засобів масової інформації для забезпечення можливості проведення аудіо-, відео- та фотофіксації.

У свою чергу, адвокати Микола Сірий та Юрій Сухов зробили заяви щодо дій головуючого, що обмежують допуск громадян до зали судових засідань.

Самого адвоката Сухова довелося передавати на руках через голови людей та міліції, щоб він міг потрапити на судове засідання.
Щоб потрапити до Печерського суду адвокатові Тимошенко Юрієві Сухову довелось перелазити через щити, Київ, 11 жовтня 2011 року
Щоб потрапити до Печерського суду адвокатові Тимошенко Юрієві Сухову довелось перелазити через щити, Київ, 11 жовтня 2011 року
XS
SM
MD
LG