Доступність посилання

ТОП новини

МВС обшукує приймальню народного депутата від БЮТ Євгена Суслова


Міністерство внутрішніх справ проводить обшук у приймальні депутата Верховної Ради, члена фракції «Блок Юлії Тимошенко-Батьківщина» Євгена Суслова. Обшукують громадську приймальню депутат у Сквирі Київської області.

Як повідомила Українським Новинам начальник прес-служби МВС Вікторія Кушнір, обшук проводять у межах розслідування кримінальної справи за фактом підробки документів.

«Обшуки санкціоновані судом, проводяться в офісі та за місцем проживання в рамках розслідування кримінальної справи за статтею 358 Кримінального кодексу за фактом підробки та використання документів сільськогосподарського фермерського підприємства», – сказала речниця.

Розслідування проводить Головне управління МВС у Київській області.

Справу порушено за статтею 358 (підробка документів, печаток, штампів і бланків, їх збут, використання підроблених документів) Кримінального кодексу.

Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко спрямував звернення міністрові внутрішніх справ Анатолію Могильову із проханням терміново провести внутрішнє розслідування факту обшуку громадської приймальні Суслова Сквирі Київської області, а також будинку його батьків у Сквирському районі.

11 жовтня на Хрещатику, під час оголошення Печерським судом Києва вироку Юлії Тимошенко, правоохоронці намагалися затримати Євгена Суслова й помістити його у міліцейську машину.
XS
SM
MD
LG