Доступність посилання

ТОП новини

Янукович знову підтверджує європейський вибір


Європейська інтеграція України є незмінним пріоритетом державної політики України, наголосив Президент Віктор Янукович у перебігу інтерв’ю представникам низки іноземних засобів інформації, повідомила сьогодні прес-служба голови держави.

«Європейський вибір – це вибір українського народу. Інтеграція України в Європейський Союз продовжується вже багато років. І дуже багато зроблено, щоб наблизити цю мету, тому що це питання має для нас велике значення», – заявив він.

За повідомленням, серед запитань, на які відповів під час інтерв’ю Президент, були: реформування в Україні законодавства у сфері судочинства, зокрема, кримінальної юстиції; справа Юлії Тимошенко; співпраця України з Росією, в тому числі в газовій сфері; співпраця з МВФ.

Інтерв’ю брали агентство Bloomberg, видання Corriere della Sera, Frankfurter Allgemeine Zeitung, The Times, The New York Times, The Wall Street Journal.

Останнім часом у Європейському Союзі різко критикують дії української влади щодо колишнього Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, вважаючи суд над нею і вирок у «газовій справі» переслідуванням опозиційного діяча.
XS
SM
MD
LG