Доступність посилання

ТОП новини

Путін каже, що давно домовився з Медведєвим про обмін посадами


Прем’єр-міністр і колишній президент Росії Володимир Путін заявив сьогодні, що ще чотири роки тому, перед попередніми президентськими виборами домовився з Дмитром Медведєвим, нинішнім президентом, про можливість помінятися посадами за результатами майбутніх президентських виборів наступної весни.

В інтерв’ю провідним російським телеканалам Путін, якого провладна партія «Єдина Росія» офіційно запропонувала як свого майбутнього кандидата на наступних президентських виборах, при цьому наголосив, що це їхнє рішення, за його словами, ще зовсім не вирішили громадяни країни, які тільки на виборах скажуть, «чи згодні вони з такою пропозицією, чи ні», бо «вибори вирішують усе», а «громадяни завжди мають вибір».

За його словами, він із Медведєвим говорили про це всі останні чотири роки, що їх Путін провів на посаді прем’єра, не маючи змоги балотуватися на президент більш як два рази поспіль.

Путін додав, що має намір повернутися до Кремля, щоб зміцнити засади політичної системи і демократичних інститутів у Росії.

А «Єдина Росія», сказав він, має і після виборів до Державної думи цієї осені залишитися провідною політичною силою в країні і в парламенті.
XS
SM
MD
LG