Доступність посилання

ТОП новини

Янукович і Медведєв зустрілися у Донецьку


Президент України Віктор Янукович у Донецьку провів зустріч із російським колегою Дмитром Медведєвим. Зустріч відбулася в рамках Другого українсько-російського міжрегіонального економічного форуму, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

Після зустрічі Віктор Янукович наголосив на прогресі у питаннях прикордонного співробітництва двох країн, а також повідомив про зростання товарообігу між Україною та Росією. Президент України розповів, що, за прогнозами, до кінця 2011 року товарообіг між двома державами складе близько 50 мільярдів доларів.

Президент Росії Дмитро Медведєв заявив, що регіони України й Росії нині підтримують добрі економічні відносини. За словами російського глави держави, 90% товарообігу між державами припадає на 19 регіонів Росії, а Україна для Росії – на 4-му місці за обсягом товарообігу.

Дмитро Медведєв також наголосив на необхідності налагодження авіасполучення між південними регіонами Росії та українськими містами. На думку президента Росії, це вкрай важливо у зв’язку з проведенням Євро-2012, а також проведенням у Росії Олімпіади у 2014 році.

Віктор Янукович у свою чергу побажав, щоб футбольні збірні України та Росії зустрілися у фіналі Євро-2012.
XS
SM
MD
LG