Доступність посилання

ТОП новини

Український журналіст отримав міжнародну нагороду за журналістські розслідування


Український журналіст Влад Лавров отримав у складі групи колег нагороду імені Данієла Перла за участь у міжнародному проекті журналістських розслідувань «Офшорна злочинність», повідомило вчора українське агентство Worldwide News Ukraine.

Влад Лавров був одним із групи журналістів із Великої Британії, Болгарії, Румунії, Сербії, Сполучених Штатів Америки, Угорщини і України, які протягом шестимісячного розслідування викрили організовані злочинні угруповання, що використовували офшорні зони для відмивання грошей, приховування прибутків і уникнення податків.

Журналіст отримав нагороду під час світової конференції з журналістських розслідувань, яка відбулася в Києві наприкінці минулого тижня, мовиться в повідомленні.

Нагороду імені Данієла Перла присуджує що два роки Міжнародний консорціум журналістських розслідувань, яка має на меті відзначити учасників таких розслідувань, які здійснили їх у співпраці з представниками інших країн.

Данієл Перл – американський журналіст, який працював у виданні The Wall Street Journal і був викрадений у січні 2002 року і пізніше вбитий терористичною мережею «Аль-Каїда» в перебігу перебування в Пакистані з журналістським розслідуванням про діяльність ісламістських екстремістів.
XS
SM
MD
LG