Доступність посилання

ТОП новини

«Сильна Україна» проведе додаткові консультації про єднання з «регіонами»


Партія «Сильна Україна» віце-прем’єр-міністра, міністра соціальної політики Сергія Тігіпка підтримала його пропозицію провести додаткові консультації щодо свого злиття з Партією регіонів і ухвалити рішення про це на другому етапі свого нинішнього другого з’їзду, перший етап якого відбувся в суботу.

Дату проведення другого етапу з’їзд доручив визначити лідерові партії Сергієві Тігіпку. Той відтак заявив журналістам, що другий етап може відбутися через 20–30 днів.

Напередодні на з’їзді Тігіпко запропонував провести додаткові консультації щодо механізму об’єднання з Партією регіонів і домовитися з нею про деталі організаційного входження, зокрема, висловивши бажання, щоб представники його сили ставали заступниками керівників організацій Партії регіонів.

Він висловив упевненість, що вступ його партії до Партії регіонів додасть їй «реформаторського духу» і демократії, «і від цього Партія регіонів тільки виграє».

Тігіпко закликав членів партії підтримати його пропозицію про приєднання до Партії регіонів. За його словами, «Сильна Україна» має дві можливості – або йти в опозицію, або ж «спробувати змінити країну». Саме для цього, сказав він делегатам, «я закликаю вас до влади, тому що часу в нас немає».

Раніше в суботу на з’їзді заступник голови партії Олександра Кужель подала в відставку і заявила про вихід із партії через незгоду з її приєднанням до владної Партії регіонів, яка, за її словами, знищує підприємницький клас в Україні.
XS
SM
MD
LG