Доступність посилання

ТОП новини

«Російські залізниці» скасовують деякі потяги до України через зміни обліку часу


Російська «Федеральна пасажирська компанія», дочірня компанія «Російських залізниць», змушена тимчасово скасувати рух низки потягів, що курсують до України, через постійні зміни з обліком часу в Україні, повідомила прес-служба «Російських залізниць», про що інформує в суботу російське агентство «Інтерфакс».

За цим повідомленням, на час із 30 жовтня по 3 грудня скасовані 10 потягів між Україною і Росією, а також частина рейсів іще кількох потягів, які йдуть через Україну транзитом. Іще майже два десятки потягів між Україною і Росією в цей час ходитимуть із затримками. Спосіб руху ще майже 40 потягів, із України і транзитних, іще вирішується.

Водночас попередній продаж квитків на потяги в напрямку України, тимчасово зупинений раніше з тієї ж причини, «Російські залізниці» можуть поновити в середині листопада на потяги з відправленням після 3 грудня, мовиться в іншому повідомленні російської компанії.

Тиждень тому російська «Федеральна пасажирська компанія» припиняла попередній продаж квитків на потяги, що курсують до України або прямують транзитом через її територію, з відправленням після 3 грудня. Коли 20 вересня Верховна Рада України ухвалила скасувати перехід на «зимовий час», російська залізнична компанія була змушена коригувати свій розклад, а коли 8 жовтня Верховна Рада скасувала попереднє рішення скасувати перехід на «зимовий час», це знову спричинило необхідність переробляти розклад уже вдруге, мовилося в її повідомленні. Таким чином, із 31 жовтня до 3 грудня рух потягів в Україну і через Україну відбуватиметься за тимчасовим розкладом, розробленим частково ще з урахуванням первісного скасування в Україні переходу на «зимовий час».
XS
SM
MD
LG