Доступність посилання

ТОП новини

У Севастополі «Русский блок» провів ходу до Дня російської єдності


У Севастополі в суботу увечері близько 350 представників політичної партії «Русский блок» провели ходу на честь Дня російської єдності, який відзначають в Росії 4 листопада.

Як передає агентство УНІАН, ходу провели по центральному міському кільцю. Голова партії «Русский блок» Геннадій Басов в інтерв’ю журналістам під час проведення акції відзначив, що на сьогодні головне завдання партії – об’єднання розрізнених російських сил Криму і Севастополя в єдину силу з метою отримання політичного результату.

Активісти і прихильники партії під час маршу несли прапори партії, факели, скандували гасла: «Севастополь, Крым, Россия!», «Три страны – один народ!», «Слава предкам, слава роду, слава русскому народу!», «Один за всех і все за одного!», «Мы – славяне, ми всех сильней!», «Русские, вперед!», «Севастополь говорит по-русски!», «Вместе и до конца!» тощо.

На протилежній стороні вулиці Велика морська колону «Русского блока», яка проходила повз, зустріли кілька десятків молодих людей, що вишикувалися перпендикулярно дорозі, які обгорнули себе державними прапорами України і скандували «Україна над усе!», «Слава Україні, героям слава!»

Правопорядок в районі проведення акції забезпечували працівники севастопольської міліції. Інцидентів не зафіксовано.

Геннадій Басов оцінював проведену під його керівництвом акцію як успішну, оскільки вона, за словами політика, «зібрала багато народу, була одна молодь, дуже енергійна».

В акції також взяли участь уболівальники футбольної команди «Севастополь», яка перед проведенням акції перемогла у «домашній» грі.
XS
SM
MD
LG