Доступність посилання

ТОП новини

Суд залишив Романа Ландіка під арештом


Ленінський районний суд Луганська відмовився сьогодні змінити запобіжний захід щодо депутата Луганської міської ради Романа Ландіка, якого звинувачують у побитті дівчини, і таким чином залишив його під вартою.

На нинішньому попередньому слуханні в справі суд розглянув і відхилив клопотання про зміну запобіжного заходу від обох сторін – захист потерпілої теж висловлювався за це.

Суд також вирішив, що розгляд справи по суті має початися 17 листопада.

Раніше повідомляли, що луганська фотомодель Марія Коршунова, побита Романом Ландіком, претензій до нього вже не має, і сторони підписали мирову угоду, яка, однак, не звільняє від кримінальної відповідальності.

Інцидент за участі депутата Луганської міськради Романа Ландіка, сина народного депутата Володимира Ландіка (Партія регіонів), стався 4 липня в луганському ресторані «Баккара». На відео, яке згодом з’явилося в інтернеті, видно, як Роман Ландік б’є дівчину. Пізніше прокуратура порушила щодо депутата кримінальну справу за статтею «хуліганство». Його оголосили в розшук. Згодом Романа Ландіка затримали в Росії. Зараз він перебуває в луганському СІЗО. Його виключили з Партії регіонів і фракції партії в Луганській міській раді, але він і далі є депутатом міськради.
XS
SM
MD
LG