Доступність посилання

ТОП новини

У нападі на конвой потерпіли засуджені – правоохоронці


Конвоїри застосували в неділю спецзасоби проти групи засуджених, які влаштували напад на конвой, внаслідок чого понад десять засуджених були травмовані, повідомив прес-центр Державної пенітенціарної служби.

За цим повідомленням, цього дня під час прийому 67 засуджених, які прибули плановим етапом із Донецької області до Дніпропетровського слідчого ізолятора, персонал СІЗО виявив у 12 засуджених незначні травми, в 5 з них із ознаками того, що ушкодження були завдані самим собі.

При опитуванні особового складу конвою та засуджених встановили, що під час конвоювання засуджені спровокували напад на особовий склад конвою. Щоб припинити «протиправні дії» з боку засуджених та «у відповідності з вимогами чинного законодавства», до них застосували «спеціальні засоби», мовиться в прес-релізі.

При прийомі засуджених до Дніпропетровського слідчого ізолятора їх оглянув медичний персонал, допомоги лікарів травмовані не потребували. Претензій до персоналу Дніпропетровського СІЗО засуджені не висловлювали, мовиться в повідомленні. Чи були в них претензії до конвою, не згадано.

Про подію повідомили прокуратуру, інформує Державна пенітенціарна служба.
XS
SM
MD
LG