Доступність посилання

ТОП новини

НСК «Олімпійський» залишатиметься у державній власності – Сафіуллін


Голова державної служби молоді і спорту України Равіль Сафіуллін заявляє, що НСК «Олімпійський» залишатиметься в державній власності після підписання указу Президента України Віктора Януковича від 29 листопада щодо питань спорткомплексу. Про це він сказав на брифінгу.

«В указі все чітко написано. Як він був державним, так і буде», – зазначив він.

Сафіуллін додав, що держслужбі молоді та спорту вдалося вирішити задачу про передання «Олімпійського» на свій баланс від Національного агентства з питань підготовки та проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу 2012 року, якому НСК було передано в квітні 2010 року згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів для ефективного та швидкого будівництва головної арени майбутнього Євро-2012.

За його словами, указ Президента від 29 листопада відкриває можливості усунення незручностей в управлінні будівлею на вулиці Еспланадна, 42 у Києві, в якій розташовуються офіси центрального апарату державної служби молоді та спорту, тренерів збірних команд із різних видів спорту, Національного олімпійського комітету, національного комітету спорту інвалідів України та різних допоміжних служб державних органів, що займаються сферою спорту.
XS
SM
MD
LG