Доступність посилання

ТОП новини

Іващенкові погіршало, йому надали невідкладну допомогу


Колишньому тимчасовому виконувачу обов’язків міністра оборони Валерію Іващенку через різке погіршення стану здоров’я сьогодні вранці медперсонал СІЗО надавав невідкладну допомогу. Про це інформує «УНІАН» із посиланням на адвоката Бориса Нечипоренка, який відвідав у четвер у СІЗО свого підзахисного.

«У зв’язку з різким погіршенням самопочуття – виникнення різкого гострого болю у хребті та у правій нозі – Валерія Іващенка сьогодні не доставили до Печерського районного суду на чергове засідання. Крім того, медперсоналу СІЗО зранку у зв’язку з цим довелося надавати йому невідкладну медикаментозну допомогу», – сказав він.

За словами Нечипоренка, враховуючи стан здоров’я Іващенка, поки не можна передбачити, чи зможе він бути присутнім на наступному судовому засіданні 9 грудня. «Але якщо він зможе взяти участь у засіданні, захист категорично наполягатиме на зміні йому запобіжного заходу для проведення термінового невідкладного комплексного лікування, оскільки розпочате наприкінці листопада медикаментозне лікування, зокрема, ін’єкції, лише трохи полегшують його самопочуття», – сказав адвокат.

Також сьогодні на погіршенні стану здоров’я колишнього тимчасового виконувача обов’язків міністра наголосила дружина Валерія Іващенка Валентина. «Стан здоров’я поганий, він уже без ціпка не може пересуватися», – сказала вона.

Сьогодні суд переніс на 9 грудня розгляд кримінальної справи, порушеної проти Валерія Іващенка, оскільки конвойна служба не доставила його до зали судових засідань.
XS
SM
MD
LG