Доступність посилання

ТОП новини

Кінах: економіка України потребує демократії та прозорих правил гри


Українська економіка може бути інвестиційно-привабливою тільки у разі подолання корупційних схем та розвитку демократії. Таку заяву на конференції «Україна: брендинг країни та міст» зробив президент Українського союзу промисловців та підприємців (УСПП), депутат-регіонал Анатолій Кінах.

«Там, де немає верховенства права та упевненості інвесторів у захисту їх законом, ніколи не буде сприятливого інвестиційного клімату для національних та закордонних інвесторів. Отже, не буде розвитку», – наголосив Кінах.

За його словами, той факт, що іноземні інвестори не ризикнули вкладати кошти в українські економіку для підготовки України до Євро-2012, – одне зі свідчень недовіри інвесторів до правил ведення бізнесу в Україні: «На жаль, підготовка до чемпіонату спирається у першу чергу на бюджетні ресурси, а не на приватні інвестиції, це для нас є великим мінусом».

Учасники конференції «Україна: брендинг країни та міст» аналізують створення позитивного іміджу України та розкриття її економічного потенціалу для міжнародних ділових кіл. Цього року конференцію присвячено просуванню образу України як держави, яка прийматиме європейську футбольну першість Євро-2012.

Її організаторами є українські та міжнародні рекламні та промислові компанії за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та уряду Німеччини.
XS
SM
MD
LG