Доступність посилання

ТОП новини

У Кривому Розі розгромили офіс опозиційної партії


У Кривому Розі розгромили офіс партії «Україна Майбутнього». Інцидент, що стався в ніч з суботи на неділю, у партії пов’язують із політичною діяльністю. Про це Радіо Свобода заявила голова Криворізької міської організації партії Олена Клементьєва.

За її словами, попри те, що офіс був під охороною, вандалам вдалося розбити двері, проникнути в приміщення, розгромити комп’ютери та іншу оргтехніку, вкрасти ноутбук.

«Офіс знаходиться на центральній вулиці, у нас досить велика реклама на вікнах і таблички. Простим грабіжникам таким нахабним чином вдиратись в офіс, щоб чимось поживитись, було не доцільно», – сказала Клементьєва.

Як повідомила Климентьєва, останнім часом партія проводила у Кривому Розі цілу низку антиурядових заходів, активно подавала інформаційні запити щодо роботи владних структур, відтак напад міг бути пов’язаний саме з політичною діяльністю.

Партійці звернулись із заявою до місцевої міліції, вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Рівно місяць тому в Дніпродзержинську двоє невідомих напали на керівника фракції «Україна Майбутнього» в місцевій міськраді Віталія Купрія. У потерпілого – ушкодження середньої важкості.
XS
SM
MD
LG