Доступність посилання

ТОП новини

Лубківський: вибір більшістю учасників Євро-2012 бази в Польщі – не несподіванка


Вибір тренувальних баз для команд-учасниць Євро-2012 року не став великою несподіванкою для України й зумовлений результатами жеребкування. Про це заявив голова місцевого організаційного комітету Євро-2012 Маркіян Лубківський.

«По-перше, в результаті жеребкування всі збірні, які спочатку найбільше цікавилися українськими тренувальними базами, потрапили на групові матчі до Польщі. Так, оселитися в Україні за умови групових ігор у наших містах планували Росія, Іспанія, Греція, Хорватія та Італія, і всі вони тепер гратимуть і, відповідно, житимуть у Польщі. По-друге, чимало команд задовго до жеребкування віддали перевагу Польщі, і їх вибір не змінився після 2 грудня», – сказав він.

«Ми не бачимо в цьому жодної трагедії. Натомість готуємося до гідного прийому армії вболівальників, які до нас завітають, адже за результатами жеребкування в Україні відбуватимуться найцікавіші матчі турніру», – зазначив директор турніру УЄФА Євро-2012 в Україні.

Лубківський наголосив, що вже точно відомо, що в Україні базуватиметься постійно українська, французька і шведська збірні.
XS
SM
MD
LG