Доступність посилання

ТОП новини

Українська народна партія та «Наша Україна» розпочали процес об’єднання


На спільному засіданні керівництва дніпропетровські обласні організації Української народної партії та «Нашої України» ухвалили спільну заяву щодо об’єднання. Про це Радіо Свобода повідомив прес-секретар дніпропетровської облорганізації «Нашої України» Валентин Єрмоленко.

За його словами, на засіданні регіонального проводу УНП і президії «Нашої України» сторони домовилися про об’єднання та координацію поточної діяльності. Зокрема, найближчим часом відбудуться спільні засідання керівних органів всіх осередків обласних організацій.

У спільній заяві також міститься звернення до керівництва УНП та «Нашої України» щодо пришвидшення процесу консолідації. Зокрема, партійці пропонують терміново створити у Верховній Раді парламентську фракцію, яка об’єднає народних депутатів – членів УНП та «Нашої України», виробити спільну позицію щодо висунення кандидатів у мажоритарних округах та провести політичну люстрацію.

«Українські демократи здатні об’єднуватися не лише перед розстрілом», – прокоментував подію керівник обласної організації УНП Анатолій Сокоринський.

Об’єднавчий з’їзд політичних сил у дніпропетровських організаціях УНП та «Нашої України» пропонують провести у лютому 2012 року.
XS
SM
MD
LG