Доступність посилання

ТОП новини

Розгляд апеляції Тимошенко продовжився за її відсутності


300 прихильників Тимошенко зібралися біля Апеляційного суду Києва на її підтримку
300 прихильників Тимошенко зібралися біля Апеляційного суду Києва на її підтримку


Апеляційний суд Києва продовжив засідання з розгляду апеляції колишнього прем’єра Юлії Тимошенко на вирок у справі щодо газових контрактів за її відсутності.

«Засуджену Тимошенко Юлію Володимирівну на судове засідання не доставили», – сказала суддя Олена Сітайло, яка головує у справі. Вона також заявила, що до суду надійшла медична довідка про стан здоров’я Юлії Тимошенко за підписом начальника медичної частини СІЗО.

На засіданні присутні захисники колишнього прем’єра, водночас відбулася заміна одного прокурора: замість Михайла Шоріна сьогодні присутній Андрій Байрачний.

Керівник групи захисту Юлії Тимошенко Сергій Власенко перед початком сьогоднішнього засідання повідомив журналістам, що колишній прем’єр звернулася до керівництва СІЗО із проханням доставити її на судове засідання. Він також розповів, що напередодні відвідав її у слідчому ізоляторі. «Вона не встає, можливо, через це її просто фізично не зможуть доставити, бо для того, щоб її доставити, треба взяти її, пробачте, за руки, за ноги і нести», – додав він.
XS
SM
MD
LG