Доступність посилання

ТОП новини

Біля колонії, де відбуває покарання Тимошенко, встановлюють намети


Качанівська колонія, Харків, 4 січня 2011 року
Качанівська колонія, Харків, 4 січня 2011 року
Харків – Під стінами Качанівської колонії Харкова, де відбуває покарання колишній прем’єр Юлія Тимошенко, від сьогодні працюватимуть два агітаційних намети. Як повідомили у районній «Батьківщині», відповідну заявку члени партії надіслали у міськвиконком.

Як зазначив заступник голови Комінтернівського районного осередку «Батьківщини» Олександр Штепка, намети працюватимуть, щоб прихильники лідера партії могли приносити сюди свої листи на підтримку Юлії Тимошенко. За його словами, упродовж останніх днів виникла така потреба.

За повідомленням кореспондента Радіо Свобода, у п’ятницю під стінами колонії очікується різдвяна акція на підтримку колишнього прем’єра: тут виступлять народні колективи, а також планується церковна служба.

Слідчий СБУ: дочка Тимошенко може відвідувати її двічі на тиждень

Дочка колишнього прем’єра Юлії Тимошенко Євгенія може відвідувати матір у колонії двічі на тиждень, а її захисник Сергій Власенко отримав дозвіл на постійне відвідування. Про це агенції «Інтерфакс-Україна» розповів слідчий Служби безпеки України Микола Грабик.

«Я ухвалив рішення про надання Сергію Власенку, захиснику Юлії Тимошенко, дозволу на її постійне відвідування, а її дочці Євгенії надано дозвіл на побачення двічі на тиждень», – зазначив він.

Слідчий також наголосив, що всі клопотання Юлії Тимошенко розглядаються у рамках чинного законодавства.

Нині головне слідче управління СБУ продовжує розслідування кримінальної справи за обвинуваченням Юлії Тимошенко у вчиненні замаху на розтрату коштів держбюджету України в особливо великих розмірах шляхом покладання на Кабінет Міністрів зобов’язань корпорації «Єдині енергетичні системи України» перед Міністерством оборони Росії на суму у 405,5 мільйонів доларів.

Печерський районний суд Києва у жовтні 2011 року засудив Юлію Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів із Росією у 2009 році. 30 грудня її етапували з СІЗО у Києві до Качанівської колонії Харкова.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG