Доступність посилання

ТОП новини

Стан здоров’я Іващенка задовільний – пенітенціарна служба


Стан здоров’я колишнього тимчасово виконувача обов’язків міністра оборони України Валерія Іващенка задовільний, він перебуває під постійним наглядом медпрацівників Київського СІЗО.

Про це йдеться в оприлюдненому на сайті Державної пенітенціарної служби України прес-релізі з приводу поширення останніми днями інформації про погіршення стану здоров’я Іващенка.

«Валерій Іващенко наразі утримується і одержує медикаментозне лікування у медичній частині Київського слідчого ізолятора, рекомендоване 11 листопада 2011 року. 11 січня 2012 року було проведене додаткове комісійне обстеження Іващенка у медичній частині Київського СІЗО і рекомендоване проведення його інструментального й лабораторного дообстеження», – йдеться у повідомленні.

11 січня адвокати Іващенка заявили, що їхній підзахисний перебуває у критичному стані. Адвокати направили звернення на ім’я заступника Генпрокурора Анатолія Пришка з проханням взяти під особистий контроль організацію лікування їх підзахисного у зв'язку з різким погіршенням стану його здоров’я.

Валерія Іващенка обвинувачують у службових зловживаннях і сприянні у незаконному відчуженні майна. У слідчому ізоляторі він перебуває з 20 серпня 2010 року.
XS
SM
MD
LG