Доступність посилання

ТОП новини

Турчинов: у Тимошенко немає особистого масажиста


Перший заступник голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов заявив сьогодні, що лідер партії, колишня Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко не має особистого масажиста.

Так він прокоментував повідомлення Державної пенітенціарної служби, що до Тимошенко, яка перебуває в Качанівській виправній колонії в Харкові, вчора прибула її особистий масажист, але колишня прем’єр відмовилася від процедур, бо в колонії є для цього лише тапчан, а не професійний масажний стіл.

Турчинов також заявив журналістам, що Державна податкова служба днями вилучила медичні дані про Тимошенко більш як за десять років із приватної київської клініки «Медіком».

За його словами, податківці домоглися цього від медиків погрозами влаштувати перевірки. Турчинов заявляє, що це вилучення незаконне. На його думку, воно свідчить про бажання влади фальсифікувати не тільки кримінальні справи проти опозиційного політика, а й її медичні документи.

Як сказав Турчинов, «Батьківщина» через таке, за його словами, недотримання прав Тимошенко знову звертатиметься до міжнародних правозахисних і лікарських організацій.

Юлія Тимошенко перебуває в Качанівській колонії в Харкові, засуджена до семи років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів із Росією у 2009 році. Її захисники заявляють, що Тимошенко серйозно хвора і, зокрема, потерпає від сильного болю в спині.
XS
SM
MD
LG