Доступність посилання

ТОП новини

У ДТП під Рівним загинули дев’ятеро прочан


Дорожньо-транспортна пригода під Рівним забрала в четвер життя дев’ятьох людей, серед яких одна дитина, повідомляє кореспондентка Радіо Свобода.

В автомобілі «Фольксваген» їхали 19 рівнян, які відвідували на Водохреще джерело Святої Анни у Дубенському районі. Як повідомляє УМВС України у Рівненській області, водій «Фольксвагена» не впорався з керуванням на слизькій дорозі і на повороті неподалік Рівненського аеропорту виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою, яка прямувала до Дубна. Семеро людей, серед яких одна дитина, загинули на місці, ще двоє померли у лікарні, одна людина перебуває у вкрай важкому стані. В автомобілі було семеро дітей.

Водії обох автотранспортних засобів серйозних ушкоджень не отримали. 40-річний водій «Фольксвагена» – мешканець села Здовбиця Здолбунівського району, займався нерегулярними перевезеннями без реєстрації маршруту. Автомобіль належить приватному підприємцеві.

Поїздки прочан у напрямку Почаєва, Божої гори та джерела Святої Анни останнім часом часто організовують не лише церковні громади, а й приватні підприємці. Оголошення про такі одноденні маршрути можна зустріти на вокзалах, зупинках і дверях під’їздів житлових будинків.
XS
SM
MD
LG