Доступність посилання

ТОП новини

Рада Європи стурбована ситуацією з Юлією Тимошенко – «Батьківщина»


Генеральний секретар Ради Європи Турбйорн Яґланн
Генеральний секретар Ради Європи Турбйорн Яґланн
Генеральний секретар Ради Європи Турбйорн Яґланн вважає неприйнятною ситуацiю з колишнім Прем’єр-міністром України Юлiєю Тимошенко i має намiр вiдверто обговорити це питання з мiнiстром закордонних справ України Костянтином Грищенком.

Своє занепокоєння Яґланн висловив на зустрiчi з донькою Тимошенко Євгенiєю та колишнiм вiце-прем’єром Григорiєм Немирею в Страсбурзi у вiвторок, повiдомляє прес-служба партії «Батькiвщина», лідером якої є Юлія Тимошенко.

«Подiї в Українi розвиваються в кричуще невірному напрямку, що становить загрозу для розвитку вашої держави та європейськiй iнтеграцiї України. Я буду абсолютно вiдвертий з цього приводу пiд час зустрiчi з мiнiстром закордонних справ Грищенком завтра. Ситуацiя є абсолютно неприйнятною», – зазначив генеральний секретар Ради Європи

У свою чергу Євгенія Тимошенко повiдомила про стан здоров’я своєї мами та умови її тримання в колонiї, інформує прес-служба партії.

11 жовтня 2011 року Печерський районний суд Києва засудив Юлію Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення влади і службових повноважень під час укладення газових контрактів з Росією у 2009 році. 30 грудня Тимошенко було етаповано із Київського СІЗО до Качанівської жіночої колонії № 54 у Харкові.

23–26 сiчня Євгенія Тимошенко та Григорій Немиря перебувають iз вiзитом у Страсбурзi для участi в сесiї Парламентської асамблеї Ради Європи.
XS
SM
MD
LG