Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко припинили давати знеболювальне – дочка колишнього прем’єра


Колишньому прем’єру та лідеру партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко припинили давати знеболювальне. Про це заявила її дочка Євгенія Тимошенко.

На її думку, таким чином влада намагається змусити Юлію Тимошенко погодитися на те, щоб у комісію незалежних іноземних лікарів увійшли представники українського МОЗ. «Зараз, коли ми чекаємо незалежну комісію з німецьких і канадських лікарів, знову проводяться маніпуляції й ігри з боку влади, які змушують маму погодитися на те, щоб представники Мінохорони здоров’я, від яких вона відмовилася, взяли участь у цій комісії. Як вони її шантажують? Вже декілька днів не дають їй знеболювального», – сказала Євгенія Тимошенко.

Вона додала, що вважає всі діагнози МОЗ сфальсифікованими, адже її мати не встає з ліжка вже 3 місяці, а комісія міністерства визнає її практично здоровою. «Уже 6 місяців мама без відповідної меддопомоги, відчуває жахливий біль, не може вставати з ліжка, а діагноз МОЗ постійно фабрикують. А лікарі, які не хотіли підписувати жалюгідні обманні діагнози, потрапляють під тиск прокуратури й органів влади з метою, щоб вони змінили свої свідчення й підписали фальшивий діагноз про те, що її здоров’я в задовільному стані», – заявила Євгенія Тимошенко.

Вона також висловила сподівання, що в понеділок 13 лютого в Україну прибуде незалежна комісія в складі іноземних медиків та обстежить Юлію Тимошенко.

Раніше соратники колишнього прем’єра неодноразово заявляли про погіршення здоров’я Тимошенко, зокрема, про наявність проблем зі спиною, через які вона не може ходити.

11 жовтня 2011 року Печерський районний суд Києва засудив Юлію Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення службових повноважень під час укладення газових контрактів з Росією у 2009 році.

30 грудня Тимошенко етапували до Качанівської жіночої колонії у Харкові.
XS
SM
MD
LG