Доступність посилання

ТОП новини

Турчинов: справа Луценка є фарсом


Колишній перший віце-прем’єр Олександр Турчинов вважає, що справа колишнього глави МВС Юрія Луценка є фарсом, а головними доказами у ній «ксерокопії». Про це він сказав під час допиту у Печерському райсуді Києва.

Наразі суд завершив допит Турчинова.

«Влада взяла під контроль усі силові структури в країні, а саме Генеральну прокуратуру, Міністерство внутрішніх справ, Службу безпеки, почали фабрикуватися справи проти політичних опонентів. В країні повністю зруйнована судова система, судові справи перетворилися на фарс, в якому ми змушені брати участь», – заявив Олександр Турчинов перед початком засідання.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, прокурори, які ініціювали його виклик до суду, запитували колишнього віце-прем’єра лише про особливості зарахування цивільного стажу як міліцейського водію Луценка Леоніду Приступлюку.

Коли ж прокурор Дмитро Лобань попросив зачитати всі покази Турчинова та почав ставити йому уточнюючі запитання, Юрій Луценко назвав це затягуванням справи. «Сторона обвинувачення є «нєобучаємою», тому прошу припинити з їхнього боку загально-пізнавальні питання до свідка», – сказав Луценко.

Суд відмовив прокурорам у зачитуванні допиту Турчинова.
XS
SM
MD
LG