Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко планує брати участь у найближчих виборах до Ради – Власенко


Екс-прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко планує брати участь у парламентських виборах 2012 року. Про це сказав захисник Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко.

«Вона політик, а мета кожного політика – участь у виборах. Вона віддала політиці велику частину свого життя, і нічого не змінилося. Те, що всі репресивні державні машини її цинічно ізолювали від суспільства, використовуючи владу, це нічого не означає», – підкреслив адвокат.

При цьому Власенко висловив упевненість у тому, що політична сила Тимошенко, незважаючи на використання владою «репресивного апарату», переможе на виборах.

«Юлія Володимирівна – політик загальноукраїнського масштабу, Юлія Володимирівна на сьогодні – політик із рейтингом № 1 в Україні. Усі розуміють: те, що з нею відбувається, відбувається саме тому, що вона політик загальноукраїнського масштабу, і що в будь-яких чесних виборах вона переможе Януковича», – заявив Власенко.

Юлія Тимошенко наразі відбуває покарання у Качанівській колонії Харкова.

У жовтні 2011 року її засудили до 7 років позбавлення волі за перевищення службових повноважень під час підписання газових угод із Росією у 2009 році.
XS
SM
MD
LG