Доступність посилання

ТОП новини

Азаров зобов’язав міністрів спілкуватися зі ЗМІ особисто


Члени українського уряду отримали вказівку особисто спілкуватися з журналістами з метою оприлюднення ухвалених урядом рішень. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Кабінету Міністрів.

«На минулому засіданні Кабінету Міністрів України члени уряду отримали вказівку посилити системну роботу із засобами масової інформації з роз’яснення мети та змісту проведення соціально-економічних реформ. Крім того, керівникам відомств поставлено завдання забезпечити особисте спілкування із журналістами з метою оприлюднення рішень, ухвалених урядом», – йдеться у повідомленні.

Згідно з вказівкою, після завершення засідань Кабміну по середах кожен міністр має запровадити постійну практику особистого спілкування з журналістами. Місцем для проведення інтерв’ю та коментування діяльності уряду визначено хол біля прес-центру секретаріату Кабміну.

У прес-службі також наголосили, що прем’єр Микола Азаров «доручив забезпечити журналістів, які висвітлюють діяльність уряду, максимально зручними та комфортними умовами роботи».

«Переконані, що саме оперативне та об’єктивне висвітлення діяльності уряду значною мірою сприятиме налагодженню суспільного діалогу, підвищенню ефективності діяльності влади та дієвому громадському контролю за роботою виконавчої влади», – йдеться в повідомленні.
XS
SM
MD
LG