Доступність посилання

ТОП новини

Влада Києва: демонтаж кіосків біля ринку «Юність» зупинено до з’ясування обставин


Комунальне підприємство «Київблагоустрій» призупинило демонтаж кіосків на розі вулиць Шолом-Алейхема та Миропільської до повного з’ясування обставин. Про це повідомляє офіційний портал столичної влади.

20 лютого працівники «Київблагоустрою» розпочали демонтаж тимчасових споруд товариства з обмеженою відповідальністю «Лівадія груп», розташованих на розі вулиць Шолом-Алейхема та Миропільської.

За словами начальника Головного управління контролю за благоустроєм Київської міськдержадміністрації (КМДА) Сергія Садового, демонтаж кіосків був розпочатий на виконання припису прокуратури Деснянського району Києва.

Однак на початку проведення робіт представники ТОВ «Лівадія груп» поінформували про наявність рішення суду щодо обов’язкової реєстрації права власності на капітальну споруду зазначеного товариства з обмеженою відповідальністю, інформує КМДА.

Враховуючи появу нової інформації, влада вирішила призупинити роботи до повного з’ясування обставин із залученням правоохоронних органів. Під знесення мали піти 163 робочих місця.
XS
SM
MD
LG