Доступність посилання

ТОП новини

Торговці: «Дайте ринкам жити!»


Підприємці з ринку «Юність» пікетують Адміністрацію Президента
Підприємці з ринку «Юність» пікетують Адміністрацію Президента
Київ – Близько 300 підприємців з ринку «Юність» та інших столичних ринків пікетували Адміністрацію Президента України. Учасники акції тримають плакати з написами «Дайте ринкам жити!», «Не чіпайте наші робочі місця!» та українські прапори.

Учасники акції влаштували перформанс, демонструючи як «вчорашні злочинці замінили бейсбольні битки на депутатські мандати». Учасники акції звинувачують місцевих чиновників у корупції та захопленні їхніх робочих місць.

Свою акцію протесту ринкові торговці анонсували напередодні.
​20 лютого в Києві біля ринку «Юність» працівники комунального підприємства «Київблагоустрій» розпочали демонтаж тимчасових споруд товариства з обмеженою відповідальністю «Лівадія груп».

Під знесення мали піти 163 робочих місця. Офіційний портал столичної влади повідомив, що «Київблагоустрій» призупинив демонтаж кіосків на розі вулиць Шолом-Алейхема та Миропільської – до повного з’ясування обставин.
​Влада району та Київська міська державна адміністрація від усних коментарів відмовляються. Водночас адміністрація Деснянського району на своїй веб-сторінці повідомила, що рішення про демонтаж торговельного ряду ухвалило Головне управління благоустрою Києва.
Торговці ринків пікетують Банкову
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:03:16 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG