Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко: якщо не об’єднаємося, будемо перестукуватися


Колишній прем’єр Юлія Тимошенко вважає, що опозиція програла вибори в Обухові, тому що була роз’єднаною. Про це вона написала у листі з Качанівської колонії.

«Партія влади продавила, протягла, протовкла свого кандидата в престижному райцентрі Київської області шляхом маніпуляцій, фальсифікацій та шахрайства», – цитує лист Тимошенко прес-служба партії «Батьківщина».

На думку колишнього прем’єра, так само наполегливо «вони будуть тягти, товкти та давити і на парламентських виборах».

Водночас, як вважає Юлія Тимошенко, опозиція програла, тому що була розділеною. «Знову від нас два кандидати і знову поразка. То невже час нічому не вчить? Хіба важко було відмовитися від амбіцій якоїсь однієї людини та виграти ці вибори, тим більше в Київській області – в області, де ми завжди мали підтримку? Це – ганебно і прикро», – наголосила колишній прем’єр.

Тимошенко звернулася до «колег, соратників і побратимів» з проханням об’єднатися «на всіх рівнях, на всіх округах, на всіх виборах».

«Я не хочу нікого повчати та зайвий раз моралізувати про втрачене. Давайте будемо думати про майбутнє. Об’єднуйтеся. Об’єднуйтеся негайно, вже сьогодні, бо якщо зараз цього не зробимо, то завтра будемо не переписуватися, а перестукуватися», – написала у своєму листі Юлія Тимошенко.
XS
SM
MD
LG