Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко сподівається на добрі результати в економіці


Новопризначений міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко запевнив у п’ятницю Прем’єр-міністра Миколу Азарова, що міністерство під його керівництвом виконає поставлені завдання, і висловив сподівання, що зможе «продемонструвати добрі результати вже найближчим часом».

За словами Азарова, необхідно «забезпечити проведення економічних реформ, і не тільки». Представляючи нового міністра колективові міністерства, прем’єр наголосив, що міністерство економіки «несе відповідальність за розвиток економіки, за модернізацію економіки, за зниження енергоспоживання і енергозбереження, за цінову стабільність та багато інших завдань», повідомила пресова служба уряду.

Раніше в п’ятницю на зустрічі з Президентом Віктором Януковичем, який своїм указом призначив Петра Порошенка на посаду, новий міністр заявив, що одним із пріоритетів діяльності Міністерства економічного розвитку і торгівлі є «забезпечення подальшого зростання національної економіки, зокрема, рівня ВВП» – адже це, сказав він, є «запорукою успішної реалізації проголошених головою держави соціальних програм».

Підприємець і політик Петро Порошенко з 2007 року керує Радою Національного банку України, з жовтня 2009 по березень 2011 року очолював Міністерство закордонних справ.
XS
SM
MD
LG