Доступність посилання

ТОП новини

Власенко проситиме німецьких лікарів іще раз приїхати до Тимошенко


Захисник колишнього Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко заявив сьогодні, що має намір найближчим часом звернутися до фахівців із клініки «Шаріте» в Берліні, які раніше обстежували колишнього прем’єра, з проханням приїхати ще раз.

«Третє ліжко, яке стоїть у камері, заяви працівників колонії про те, що там перебуватиме жінка, яка сидить за вбивство, ненадання Юлії Тимошенко належної допомоги, невиконання рішення Європейського суду (з прав людини) про лікування в спеціалізованому медзакладі – все це свідчить про одне-єдине: що влада не хоче бачити Тимошенко живою і здоровою», – сказав Власенко журналістам біля Качанівської виправної колонії в Харкові, як його цитує агентство «Інтерфакс-Україна».

Раніше сьогодні Власенко заявив, що в камеру до Тимошенко в Качанівській колонії можуть підселити третю жінку, причому засуджену за умисне вбивство.

Раніше Європейський суд з прав людини виніс припис, яким Україну зобов’язують проводити «адекватне лікування Юлії Тимошенко у відповідному медичному закладі». Державна пенітенціарна служба стверджує, що умови для лікування Юлії Тимошенко створено в Качанівськiй виправній колонії, де вона відбуває покарання.
XS
SM
MD
LG