Доступність посилання

ТОП новини

Керівник «Дорожнього контролю»: нападники сказали, що вони – «лише виконавці»


Керівник інтернет-проекту «Дорожній контроль» Ростислав Шапошніков вважає, що його побиття пов’язане з професійною діяльністю, адже нападники мотивували свої дії тим, що «відробляють замовлення». Про це інформує «Телекритика» з посиланням на самого Шапошнікова.

За його словами, зранку 24 березня, коли він вийшов з під’їду власного будинку і попрямував до авто, його покликали невідомі, які зрештою затягли його у джип і відвезли у невідомому напрямку. Як зазначив Шапошінков, нападники забрали в нього мобільний телефон, відеокамеру, відеореєстратор і диктофон, щоб він не міг зафіксувати інцидент.

«Після цього почали жахливо мене бити, розбили обличчя. Я запитував: «Що я такого зробив?». Мені відповіли: «Нам нічого, ми – лише виконавці». Після цього мені одягли пакет на голову і я почав задихатися. Далі мене вивезли в ліс на Троєщину. Весь час один з них консультувався телефоном, що зі мною робити далі. Потім витягли з машини, поклали обличчям у багнюку і сказали, що якщо звернуся у міліцію, мене вб’ють, і додали: «Треба вчасно віддавати борги». Які борги? Після цього вони стали бити мене ногами, а далі втекли, оскільки з’явилися велосипедисти, які, швидше за все, їх злякали», – розповів Шапошніков і додав, що нападники не уточнювали, чиє замовлення вони виконують.

Напередодні Головне управління МВС України у Києві повідомило, що міліція перевіряє інформацію про напад на співвласника видання «Дорожній контроль».

Сайт «Дорожній контроль» публікує інформацію й докази про зловживання, скоєні співробітниками Державної автоінспекції МВС.

14 лютого суд своїм рішенням тимчасово припинив роботу сайту у справі за позовом інспектора «Кобри» ДАІ МВС Геннадія Гетьманцева до керівника «Дорожнього контролю» Ростислава Шапошнікова (через ролик, який, на думку інспектора, завдав школи його честі та діловій репутації). Незабаром після цього суд скасував свою ж ухвалу про блокування сайту.

1 березня Деснянський районний суд Києва вирішив залишити позов Гетьманцева без розгляду.
XS
SM
MD
LG